Főoldal

Oscar-gála 2017

2017.02.09. 07:44, Rosie
Címkék: Karrier Oscar

Az Amerikai Filmakadémia hivatalos Twitter oldalán erősítette meg, hogy Alicia ott lesz a 89. Oscar-gálán, melyet Február 26-án fognak megrendezni, Los Angelesben. A hagyományok szerint Alicia, mint a  "Legjobb női mellékszereplő" nyertese a tavalyi díjátadón, idén a "Legjobb férfi mellékszereplő" díját fogja átadni, ami egyébként általában a legelső díj, közvetlenül a házigazda monológja után. A díjért egyébként Mahershala Ali, Jeff Bridges, Lucas Hedges, Dev Patel és Michael Shannon verseng.

 

'Tulipánláz' hivatalos képek

2017.01.29. 09:04, Rosie

Új képek jelentek meg Alicia következő filmjéhez, a 'Tulipánlázhoz', összesen 15db kép került a galériába. Alicia ezt a filmet még 2014-ben forgatta,ezt követően a bemutatót többször is eltolták, végül idén, február 24-én fogják bemutatni Amerikában, a magyar megjelenésről egyelőre nincs információ, de reméljük, hogy a magyar mozikba is eljut majd a film. A filmben a főszerepeket Alicia mellett Dane DeHaan és Christoph Waltz alakítják, de feltűnik még Judi Dench, Tom Hollander és Jack O'Connell is.

   

 

'Fény az Óceán Felett' BTS Videó, DVD megjelenés

2017.01.19. 17:38, Rosie
Címkék: Karrier TLBO

Az E! News honlapján megjelent egy színfalak mögötti videó, egy rövid cikk kíséretében a 'Fény az óceán felett' forgatásáról. A videóban a film forgatásának arról az eseményéről beszélnek, amikor Alicia először látta meg a szigetet és a világítótornyot, mindezt úgy, hogy a szerepében kellett lennie. A videóban Alicia mellett a film rendezője Derek CInafrance beszél még. A cikk aprópója pedig nem más, mint a film DVD változatának amerikai megjelenése, mely január 24-én lesz. Ebből viszont nagy valószínűséggel következik az, hogy akármennyire szerettük volna a film nem fog eljutni a magyar mozikba, amit én nagyon sajnálok, viszont a DVD változat talán még nálunk is megjelenhet.

 

Alicia Vikander egy természetes tehetség.

Az E! News exklúzív színfalak mögötti betekintést ad a Walt Disney Studios filmjébe, a Fény az óceán felett-be, melyben Vikander sebezhetőségének köszönhetően a 2016-os év egyik legelsöprőbb moziélményét kapjuk. Amint azt Derek Cianfrance rendezőtől megtudtuk, nem engedték, hogy a kezdetektől ott legyen a forgatás helyszínén, mivel fel akarta venni azokat nyers érzelmeket, amik megjelentek rajta, amikor megérkezett a Janus Rock-ra.

Amíg a filmbeli partnere Michael Fassbender ismerkedett a helyszínnel, festegette a házat és felmérte a csodás tájat, addig Vikander "egy hotelszobában volt valahol az első héten és azon tűnődött, mit csinálhatunk," mondja Cianfrance a videóban. "Egyik reggel a sötétben hoztuk el a forgatásra, mielőtt felkelt volna a nap, be volt kötve a szeme."

Ez a felállás lehetővé tedte, hogy a nézők egyszerre éljék át a jelenetet Vikanderrel.

"Be kellett sétálnom ebbe a fészerbe, úgy hogy csukva volt a szemem, nem nézehttem sehova, bár amúgy is teljesen sötét volt," tette hozzá a 28 éves Oscar-díjas színésznő. "Bevittek oda és rám adták a jelmezemet, akkor először és megcsinálták a sminkem és aztán hagytak ott ülni." A rendezőasszisztens azt mondta neki, hogy "csak nézzen körül" odakint. "Látni fogod Dereket és az operatőrt. Lesz ott egy kisebb csapat valahol. Csak sétálj feléjük és közben tapasztald meg a sziget szépségét," mondja visszaidézve az asszisztens szavait. "Szóval ezután ezt tettem."

A kamera 45 percig Vikandert vette. "Kinyitottam az ajtót, felfutottam ezen a dombon a karakterem bőrében és ezután a gyerekes izgatottságát használva fejeztem ki magam. Aztán elkezdtem a világítótorony felé sétálni és láttam, ahogy a domb másik felén felkel a nap körülbelül öt másodperccel azután, hogy én is felértem. Egyszerűen szívenütött. Sosem láttam még ilyen gyönyörű helyet."

Amint Vikander mondja "Ez olyasmi, amit örökké magammal hordozok."

 

 

James McAvoy a Submergence-ről

2017.01.12. 11:22, Rosie
Címkék: Karrier Submergence

Alicia egyik idén megjeenő filmjéről a Submergence című Wim Wenders által rendezett drámáról mondott néhány szót a Total Film magazinnak James McAvoy, aki Aicia mellett a másik főszerepet alakítja a fimben. Eddig nem túl sok információ volt ezzel a projekttel kapcsoaltban, a forgatási képeken és helyszíneken kívűl. A filmet egyébként tavaly tavasszal és nyáron forgatták Európa szerte és valamikor idén fogják bemutatni, pontos dátum még nincs sajnos.

 

"Még nem láttam, mert [a rendező Wim Wenders] még csak másfél hónapja kezdte el vágni, szerkeszteni. De ez egy hatalmas, hatalmas szerelmi történet. És én már elég rég csináltam ilyen filmet. Szóval igen, ez egy romantikus főszerep lesz. És ez egy hatalmas szerelmi történet, ami szerintem igazán gyönyörű és különeges lesz majd. De mint szinte az összes filmben, amit mostanában forgattam, ebben is nagyon nagy az ambició, művészileg rendkívűl törekvő, újat mutató.

Minden azon áll, hogy mennyire jól jön össze a végére, hogy Wim mennyire végez jó munkát a vágással és hogy mennyire lesznek képesek az emberek lépést tartani vele, mert annyira törekszik valami újra. De szerintem meg van benne az esély. Gyönyörű és Alicia [Vikander] csodálatos benne. Szerintem jól fog működni."

 

 

AVH Filmklub #3

2017.01.11. 19:15, Gwen

Ez egy rögzített bejegyzés, a legfrissebb hírekért görgess lejjebb! 

Sziasztok! Aliciáról még midig nincs semmi hír és, hogy valalmi történjen is az oldalon ezért a filmklub soron következő filméjvel lepünk meg benneteket, amely nem más mint az 'U.N.C.L.E. embere' című akcióvígjáték. Már megtalálható az indavideós aloldalon. Mivel közeledik a hétvége, ezért gondoltam, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy megnézzétek és elmonjátok a vélemányeteket a filmről.

Röviden a filmklubról annyit, hogy azért vezettük be, hogy mégis legyen valami állandó újdonság az oldalon. A célja természetesen az, hogy minél többen és minél jobban megismerjétek és megszeressétek Alicia munkásságát. Első körben két filmmel indítotunk, az Ex Machinával és A dán lánnyal. Azért erre a két filmre esett a választásunk, mert ez az a két film, amivel Alicia nemzetközi ismertségre és elismerésre tett szert. Olyannyira, hogy több díjat is nyert ezen alakításaiért, többek között A legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat is. Második körben, vagyis most, a Jason Bourne című filmet érte az a megtiszteltetés, hogy vele folytatjuk a filmklubot. Alicia Matt Damon oldalán mutatta meg, hogy ő bizony egy akció filmben is megállja a helyét, és talán ez miatt sikerült megkapnia Lara Croft szerepét is. Harmadik körben, azaz most az 'U.N.C.L.E. embere' című akcióvígjátékot hoztuk el számotokra. Alicia alakítása a filmben csodálatos. Henry Cavill és Armie Hammer oldalán látható a filmben Gaby Teller megformálójaként. Megéri megnézni!

A teljes bejegyzésre kattintva még több információt megtudhatsz a filmről, és meg is tekintheted azt.

Tweetelj a folytatásért!

2017.01.07. 16:22, Gwen

Sziasztok! Aki követ minket twitteren az láthatja, hogy a mai nap folyamán a twitter bejegyzéseinkben sokszor szerepel a

Alicia 2016-ban

2017.01.01. 18:44, Gwen

Sziasztok! Ma egy évösszegző bejegyzéssel jöttem, amelyben összefoglalom Alicia 2016-os évét. Minden hónap végén, egy kis összefoglalót írtunk, amit hóössszegző néven neveztük el, és mivel elérkezett az új év, ezért egy évösszegzővel zárnánk le a 2016-os évet. Minden kedves látogatónknak Boldog Új Évet Kívánunk! Köszönjök a kedves szavaitokat, hozzászólásaitokat az oldalról és Aliciáról!

Alicia 2015-ben több filmben is főszerepet játszhatott, amely a 2016-os díjátadó szezonban sok jelölést hozott számára. Így a 2016-os évet azzal kezdte, hogy az év második napján a  Palm Springs Nemzetközi Film Fesztivál Gála estjén a Feltörekvő Csillag Díját vehette át Amber Heard-től, akivel együtt szerepelnek A dán lány című filmben. Képek Az év negyedik napján  részt vett a The Late Late Show with James Corden amerikai késő esti beszélgetős műsorban. Képek Majd 7-én a W magazine által rendezett az év legjobb alakításait ünneplő partiján jelent meg, Los Angelesben. Képek 9-én részt vett a BAFTA által szervezett minden évben megrendezésre kerülő Tea Party-n, egyébként egy nappal korábban jelölték két kategóriában is a BAFTA-ra, a Legjobb női főszereplő és a Legjobb női mellékszereplő díjáért. Képek Ugyanezen a napon részt vett a Los Angeles-I Filmkritikusok Díjátadóján is, ahol a Legjobb mellékszereplő díjával térhetett haza. Képek 10-én a 73. Golden Globes díjátadón jelent meg Alicia egy csodaszép fehér Louis Vuitton ruhában. Két kategóriában is jelölve volt, de sajnos egyik jelölést sem sikerült díjra váltania. Képek 14-én hirdették ki az Oscar jelöléseket. Aliciat a Legjobb női mellékszereplő díjára jelölték. 17-én Alicia részt vett a 21. Critics Choice Awardson, ahol a Legjobb mellékszereplő díját vehette át. Képek A hónap végére még belefért Aliciának egy díjátadó, a 22. SAG Awards-on vett részt, ahol a Mellékszerepben Kiemelkedő Alakítást Nyújtó Szinésznő díját vehette át. Képek Mindezek mellett Aliciat több nemzetközi magazin is felkérte, hogy szerepeljen a januári/februári kiadása címlapján : angol Harper’s Bazaar, amerikai Vogue, német Glamour, amerikai W, francia L’Express Style. Február 2-án Koppenhágában, Dániában vett részt  'A dán lány' című filmje premierjén és az azt megelőző sajtókonferencián. Az utazás apropója az volt, hogy Koppenhágában éppen akkor nyílt egy kiállítás az Alicia által alakított Gerda Wegener festőnő műveiből. A sajtókonferenciát is ott, a kiállítás helyszínén tartották. Alicia mellett, Eddie Redmayne és a film rendezője Tom Hooper vett részt. Képek 6-án Alicia részt vett a 31. Santa Barbara Nemzetközi FIlm Fesztivál keretei között megrendezett Virtuosos Díjátadón, ahol az elmúlt évben a kimagasló teljesítményt nyújtó színészeket és színésznőket díjazzák. Képek 8-án a  88. Oscar Díjátadó keretében megrendezett ebédén vett részt, amely a jelöltek tiszteletére volt megtartva. Ezt az eseményt minden évben megrendezik, az Oscar díjátadó elött, így tisztelegve a jelöltek elött, illetve ez az esemény ad alkalmat arra, hogy minden jelölt megismerkedhessen egymással. Képek A Hollywodd Reporter magazin is az Oscar jelölteket ünnepelte, ők egy partit rendeztek számukra. Képek 9-én a Jimmy Kimmel Live talk show vendége volt. A showban Alicia elmondja, hogyan kell ejteni a vezetéknevét, valamint a Matt Damonal való közös filmjükről is beszél és azt is elmondja, hogy mikor tudta meg az Oscar jelölést. Képek 13-án Alicia már Londonban volt, ahol a házigazdája volt a Louis Vuitton által szervezett BAFTA elő-bulinak. Képek 14-én az EE Brit FIlmakadémiai Díjátadón vett részt. Másnéven a BAFTA díjátadón. Habár Alicia két kategóriában is jelölve volt, sajnos egyik jelölését sem sikerült díjra váltania. Képek 25-én megjelent a Fény az óceán felett cimű filmjének az előzetese. A film ML Stedman regényadaptációja alapján készült, amelyben feltűnik még Alicia mellett, Michael Fassbender és Rachel Weisz is. A film egy világítótorony őrről és a feleségéről szól, akik Ausztrália nyugati partjainál élnek és felnevelnek egy kisbabát, akit egy kisodrósott csónakban találnak. Megnézem Február 26-án, megjelent az első  ‘The Film is GREAT’ fogadáson, Nyugat Hollywoodban. Ez a fogadás britt Oscar jelöltek részére volt megrendezve. Képek 26-án, megjelent. a 9. ‘Women In Film‘ Pre-Oscar Cocktail Partyn. Ez a nő nemű Oscar jelöltek tiszteletére lett megrendezve, és mivel Alicia is a jelöltek között szerepelt, igy ő is megjelent a partyn. Képek 28-án részt vett a 88. Oscar Díjátadón, mert jelölve volt a Legjobb női mellékszereplő kategóriájában, amelyet meg is nyert.  Képek Az Oscar díjátadó után a Vanity Fair partyt rendezett, amelyen kedvencünk is részt vett, a  jól megérdemelt díjjal együtt! Képek

 


Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic